Minden évben főzünk ugyanis lekvárt. Gasztronómiai tradíció? Izgalmas kísérlet? Lehet…
Mi inkább egyszerűen csak úgy érezzük, hogy ha Önök is szeretik, mi is szeretjük, hát miért is ne főzzünk minden évben?
Mert ugyebár leginkább a nagymamák szoktak lekvárt főzni elsősorban, nem pedig a szállodák. Szerintünk az ilyen és ehhez hasonló közhelyek megcáfolására tett kísérletetek eredménye az a gasztro-forradalom, melynek ma mindannyian részesei lehetünk. Kézműves sörök, speciális technológiai megoldások – törekvés az egyedi ötletekre, ízekre, megvalósításra.
Mert tényleg: így van igazi értelme ennek az egésznek, amit mindenféle ügyes-bajos elemezgetés ellenére mégiscsak életnek hívunk, ha egészen őszinték szeretnénk lenni.
Egyszer, még évekkel ezelőtt megpróbáltunk lekvárt főzni házi módszerekkel, most pedig ott tartunk, hogy el sem tudjuk képzelni az év kora nyártól Karácsonyig tartó időszakát úgy, hogy abban ne tudjunk minden reggel vendégeink reggelijéhez egy kis saját lekvárt is felszolgálni.
És hát…mindenki imádja. :)
Ugye Ön is kóstolta már?
Ne maradjon le Visegrád legfontosabb eseményeiről! Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!
Jól érezte magát szállodánkban? Írja meg véleményét az alábbi képre kattintva: