A Hotel Visegrád számos csodát kínűál ősszel is, különösen, ha szereted a természet szépségeit és a nyugodt pihenést.

1. A természet magához ölel

Visegrád gyönyörű természeti környezetben található, ahol az ősz különösen varázslatos. A Dunakanyar őszi színei, a lombhullás és a hegyek látványa felejthetetlen élményt nyújtanak. A hotelből könnyen megközelíthető erdők és túraútvonalak tökéletes lehetőséget adnak a természetjáráshoz.

2. Páratlan wellness élmény kora reggeltől éjszakáig 

Az őszi időszakban a hűvösebb idő miatt különösen vonzó lehet a Hotel Visegrád nemrégiben felújított wellness részlege. A beltéri medencék, szaunák, pezsgőfürdő és masszázs szolgáltatásaink remek lehetőséget kínálnak arra, hogy egy szép nagy túra után kipihend magad és feltöltődj.

3. Kedvező árak

Ősszel a nyári csúcsszezonon kívül alacsonyabb árakkal találkozhatsz. Olyan különleges csomagokat is kínálunk alacsony árakon, mint az Őszi Kikapcsolódás, vagy épp a hónap végén esedékes Őszi Szünet.

4. Egyedülálló őszi programok

Az ősz ideális időszak a kulturális és történelmi látnivalók felfedezésére, mint például a Visegrádi Fellegvár, a Salamon-torony, vagy a Királyi Palota. Az őszi mini fesztiválok és rendezvények is vonzóvá teszik a környéket, a legkedveltebb programunk persze ebben az időszakban is a Lovagi Torna.

5. Ha szereted a szezon utáni nyugalmat

Ősszel kevesebb a turista, így a szálloda és a környék is sokkal nyugodtabb és csendesebb, mint a nyári időszakban. Ez lehetőséget ad arra, hogy igazán kikapcsolódj, távol a tömegtől és a város zajától.

6. Őszi gasztro-különlegességek

A hotel étterme,a Sirály Étterem ezúttal is szezonális alapanyagokat használ, így őszi időszakban különleges fogásokat is megkóstolhatsz, például friss vadételeket, gombás finomságokat és sütőtökből készült fogásokat.

7. Továbbra is csupán 40 percre Budapesttől…

A hotel elhelyezkedése tökéletes azok számára, akik szeretnék felfedezni a Dunakanyar látnivalóit, így akár egy napos kirándulások is könnyedén beilleszthetőek a programba.

Ha szereted a természet közelségét, a nyugodt légkört és a történelmi hangulatú helyeket, a Hotel Visegrád ősszelis kedvenced lesz.